1 2 3 4 5 6

Sponsored Links

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Kiliç sis
Zwaardvis spies


Ingrediënten:
750 gr zwaardvis
1 eetl zout
1 eetl citroensap
1 eetl olijfolie
1 eetl uisap
1 lombok
12 laurierbladeren

Saus:
sap van 1 citroen
125 ml olijfolie
half bosje peterselie

Bereiding:
Snijd de vis in blokjes van 4 cm. Hak de lombok en de peterselie fijn. Bestrooi de vis met het zout,de lombok, de olijfolie, het citroensap,het uisap en de laurierbladeren.Alles mengen en 5 uur laten intrekken.
Rijg de vis aan een spies. Rooster de vis boven een houtskoolvuurtje barbecue. Meng de olie en de citroensap doorelkaar en besprenkel dit samen met de peterselie over de vis en serveer.

wie is online

We have 155 guests and no members online

Contact

Kokkieblanda's Mediterrane Keuken

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: grieks.kokkieblanda.nl

Statistics

Articles View Hits
2445376