1 2 3 4 5 6

Sponsored Links

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 
Balek corbasi
vissoep
Benodigdheden:
1500 ml visbouillon
500 gram schelvisfilet
1 laurierblad
1/2 theel zout
1 theel zwarte peper
3 eetl peterselie
1 mespunt saffraanpoeder
1 citroen (sap)
3 eidooiers (licht geklopt)

Bereiding:
Breng de bouillon aan de kook en voeg dan de laurier, het zout, de peper, 2 eetl peterselie en de saffraan toe en laat het geheel 30 minuten zachtjes stoven. Voeg dan de vis toe en pocheer de vis in 15 minuten.
Klop voorzichtig de citroensap door de eierdooiers en wat van de bouillon totdat alles goed is opgenomen. Roer dan het eiermengsel door de soep. Serveer en garneer met de resterende peterselie.

wie is online

We have 52 guests and no members online

Contact

Kokkieblanda's Mediterrane Keuken

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: grieks.kokkieblanda.nl

Statistics

Articles View Hits
2402601