1 2 3 4 5 6

Sponsored Links

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 
Kuzu Etli Bamya
Lamsvlees met okra
Ingrediënten:
800 gr lamsbout
24 okra's
8 tomaten
4 theel tijm
1 ui
zout en peper naar smaak
olijfolie
bakpapier

Bereiding:
Snijd het vlees in acht plakken en verwijder het bot. Blancheer de okra's. Snijd de tomaten fijn en de ui in dunne plakjes. Wrijf het vlees in met het zout, de peper en 1/2 theel tijm per plakje vlees.
Verhit in een pan wat olie en bak hierin het vlees rondom bruin en schep deze daarna uit de pan. Doe hetzelfde met de uienringen. Knip uit het bakpapier 8 grote vierkanten. Leg op elk vierkant 1 lamschijf met daarop een uienring, drie okra's en wat tomatenstukjes. Besprenkel het geheel met wat olijfolie en vouw de pakketjes dicht. Bak het vlees verder gaar gedurende 60 minuten in een op 190 gr voorverwarmde oven.

wie is online

We have 137 guests and no members online

Contact

Kokkieblanda's Mediterrane Keuken

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: grieks.kokkieblanda.nl

Statistics

Articles View Hits
2315517