1 2 3 4 5 6

Sponsored Links

User Rating: 1 / 5

Star ActiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 
Yogurtlu kebap
Kebap met yoghurt

Ingrediënten:
800 gr schape- of lamsvlees
4 sjalotten
6 sneetjes brood
500 gr yoghurt
3 tomaten
5 groene spaanse pepers
2 eetl olijfolie
3 lepels boter
zout naar smaak
1 theel zwarte peper

garnering:
1 rode spaanse peper
peterselie

Bereiding:
Snijd de sjalotten in dunne plakjes en meng dit met de olie, het zout en de peper. Marineer hiermee het vlees voor tenminste 12 uur. Snij de tomaten in stukjes en hak de rode peper fijn. Verhit in een pan 1 eetl boter en voeg de tomaten toe en laat dit even sudderen. Rooster vervolgens het brood en snijd het daarna in dobbelsteentjes. Gril vervolgens het vlees en de pepers en leg dit op het brood. Giet voorzichtig de yoghurt over het vlees gevolgd door de tomatensaus. Smelt de overgebleven boter en giet dit over de massa. Bestrooi het met de gehakte rode peper en garneer het met peterselie.

wie is online

We have 38 guests and no members online

Contact

Kokkieblanda's Mediterrane Keuken

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: grieks.kokkieblanda.nl

Statistics

Articles View Hits
2280519