1 2 3 4 5 6

Sponsored Links

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 
Etli Kuru Fasulye
witte bonen met lamsvlees

Ingrediënten:
500 gr witte bonen
250 gr lamsvlees
4 eetl boter
2 uien
2 tomaten
1000 ml vleesbouillon
1 groene lombok
4 theel zout
1 gedroogde rode lombok
water

Bereiding:
Week de bonen eerst in water en kook deze voor 30 minuten met 2 theel zout. Snijd de uien fijn en ontvel de tomaten en snijd ook deze fijn. Snijd het vlees in dunne reepjes. Snijd de groene lombok in stukken en verpulver de rode lombok. Verhit in een pan de boter en fruit de uien voor 2 minuten. Voeg dan het vlees toe en bak dit zachtjes totdat het vocht is verdampt. Voeg dan de groene lombok, de tomaten 

wie is online

We have 26 guests and no members online

Contact

Kokkieblanda's Mediterrane Keuken

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: grieks.kokkieblanda.nl

Statistics

Articles View Hits
2280508