1 2 3 4 5 6

Sponsored Links

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 
iç pilavi
pilav met kippenlevers

Ingrediënten:
250 gr rijst
250 gr kippenlevers
100 gr boter
1 eetl olijfolie
1 ui
1 eetl pijnboompitten
2 eetl amandelen, geschaafd
2 eetl krenten
1 theel paprikapoeder
1/2 theel zout
1 theel zwarte peper
600 ml water

garnering:
2 takjes peterselie, gehakt

Bereiding:
Snijd de ui fijn en hak de kippenlevers fijn. Verhit in een pan de helft van de boeter en bak hierin de ui zachtjes voor 10 minuten. Voeg dan de pijnboompitten, de amandelen en de kippenlevers toe en bak dit in 5 minuten bruin en gaar.
Verhit in een pan de rest van de boter en voeg de rijst, de krenten en de paprikapoeder en bak dit voor 3 minuten. Dan het water, het zout en de peper toevoegen en laat het 15 minuten zachtjes afgelosten sudderen totdat het vocht is opgenomen. Meng het kippenlvermengsel erdoor en laat dit nog 20 minuten afgesloten staan. Strooi de perselie erover en serveer.

wie is online

We have 140 guests and no members online

Contact

Kokkieblanda's Mediterrane Keuken

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: grieks.kokkieblanda.nl

Statistics

Articles View Hits
2315520