1 2 3 4 5 6

Sponsored Links

User Rating: 4 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Inactive
 
Ali Nazik
aubergine-yoghurt-gehakt in laagjes
Ingrediënten:
400 gr rundergehakt
2 aubergines
500 ml Bulgaarse/Turkse yoghurt
3 teentjes knoflook
1 eetl oregano
1 rode spaanse peper
1 eetl olie

Bereiding:
Snijd de peper fijn en de knoflook zeer fijn of pers deze uit. Kerf de aubergines een beetje in en rooster deze boven een houtskoolvuurtje totdat deze zacht en verschrompeld zijn. Schil daarna de aubergines en pureer deze. Verhit in een koekepan de olie en bak hierin het gehakt rul samen met de oregano en de peper en meng de yoghurt met de knoflook. Serveer het gerecht op een bord met eerst de auberginepuree, dan de yoghurt en daarop het gehakt

wie is online

We have 25 guests and no members online

Contact

Kokkieblanda's Mediterrane Keuken

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: grieks.kokkieblanda.nl

Statistics

Articles View Hits
2280507