Laatst gelezen
- Chuletas de cordero marinadas - Gemarineerde lamskoteletjes
- Dolmadákia mé rizi - Druivenbladeren gevuld met rijst
- Pomodori alle erbe
- Pantzária Saláta - Bieten salade
- Knoflookdip
- Witte bonen met gehakt
- Bulgur
- Bigoli al tartufo nero
- Karidali pilav - pilav met garnalen
- Pastitsátha - Gestoofd kalfsvlees met macaroni
Keskek - Kip met bulghur
Keskek
Kip met bulghur
Ingrediënten:
1 kip
1000 ml water
250 gr bulghur (gebroken tarwe)
1 theel zout
1 theel zwarte peper
2 theel paprikapoeder
2 eetl boter
Water
Bereiding:
Wel de bulghur voor 12 uur in water. Verhit in een pan het aangegeven water en voeg daar de kip, het zout en de peper toe en laat het 60 minuten sudderen en daarna afkoelen. Schep de kip eruit en snijd het vlees fijn en voeg dit weer toe aan de bouillon. Laat de bulghur uitlekker en voeg dit toe aan de bouillon en laat dit 20 minuten zachtjes sudderen totdat het een brei is geworden. Smelt de boter en meng de paprika erdoor en besprenkel hiermee de keskek en serveer.
Kip met bulghur
Ingrediënten:
1 kip
1000 ml water
250 gr bulghur (gebroken tarwe)
1 theel zout
1 theel zwarte peper
2 theel paprikapoeder
2 eetl boter
Water
Bereiding:
Wel de bulghur voor 12 uur in water. Verhit in een pan het aangegeven water en voeg daar de kip, het zout en de peper toe en laat het 60 minuten sudderen en daarna afkoelen. Schep de kip eruit en snijd het vlees fijn en voeg dit weer toe aan de bouillon. Laat de bulghur uitlekker en voeg dit toe aan de bouillon en laat dit 20 minuten zachtjes sudderen totdat het een brei is geworden. Smelt de boter en meng de paprika erdoor en besprenkel hiermee de keskek en serveer.