1 2 3 4 5 6

Sponsored Links

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active
 
Keskek
Kip met bulghur

Ingrediënten:

1 kip
1000 ml water
250 gr bulghur (gebroken tarwe)
1 theel zout
1 theel zwarte peper
2 theel paprikapoeder
2 eetl boter
Water

Bereiding:
Wel de bulghur voor 12 uur in water. Verhit in een pan het aangegeven water en voeg daar de kip, het zout en de peper toe en laat het 60 minuten sudderen en daarna afkoelen. Schep de kip eruit en snijd het vlees fijn en voeg dit weer toe aan de bouillon. Laat de bulghur uitlekker en voeg dit toe aan de bouillon en laat dit 20 minuten zachtjes sudderen totdat het een brei is geworden. Smelt de boter en meng de paprika erdoor en besprenkel hiermee de keskek en serveer.

wie is online

We have 23 guests and no members online

Contact

Kokkieblanda's Mediterrane Keuken

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: grieks.kokkieblanda.nl

Statistics

Articles View Hits
2280505