Laatst gelezen
- Lomo de cerdo a la cerveza - varkenslende in het bier
- Adobo de cerdo - varkensvlees
- Firinda Domates - Gestoofde tomaten
- Mucver 2 - gebakken courgettekoekjes
- Chuletas de cordero marinadas - Gemarineerde lamskoteletjes
- Kotópoulo Kapamá - Gestoofde kip
- Kotópoulo piláfi - Kip met rijst
- Stifado - stoofschotel met rundvlees
- Moshári psitó katsarólas - gebraden kalfsvlees
- Brasato al barolo
Kréas mé patátes - kalf- of rundvlees met aardappelen
Kréas mé patátes
kalf- of rundvlees met aardappelen
Ingrediënten:
1000 gr kalfs- of rundvlees
1 laurierblad
4 eetl boter
4 teentjes knoflook
2 uien
1000 gr aardappelen
500 gr tomaten
1 theel zout
1 theel peper
Bereiding:
Snijd het vlees en de aardappelen in blokjes. Ontvel de tomaten en pureer deze. Kneus de knoflook en snijd de uien fijn. Verhit in een pan de boter en voeg het vlees, de uien, het laurierblad en de uien toe en bak dit rondom bruin. Dan de tomaten, het zout en de peper toevoegen en het geheel 90 minuten laten sudderen. Dan de aardappelen toevoegen en het geheel verder laten sudderen totdat de aardappelen gaar zijn en de saus is ingedikt. Serveer.
kalf- of rundvlees met aardappelen
Ingrediënten:
1000 gr kalfs- of rundvlees
1 laurierblad
4 eetl boter
4 teentjes knoflook
2 uien
1000 gr aardappelen
500 gr tomaten
1 theel zout
1 theel peper
Bereiding:
Snijd het vlees en de aardappelen in blokjes. Ontvel de tomaten en pureer deze. Kneus de knoflook en snijd de uien fijn. Verhit in een pan de boter en voeg het vlees, de uien, het laurierblad en de uien toe en bak dit rondom bruin. Dan de tomaten, het zout en de peper toevoegen en het geheel 90 minuten laten sudderen. Dan de aardappelen toevoegen en het geheel verder laten sudderen totdat de aardappelen gaar zijn en de saus is ingedikt. Serveer.