Laatst gelezen
- Ossobuco
- Bistecche alla contadina
- Omeletta me patates
- Chirino juwetsi - Varkensvlees in Retsina
- Aceitunas en escabeche - Gemarineerde olijven
- Imam bayildi - Aubergine in olijfolie
- Sardinas en escabeche - Gemarineerde sardientjes
- Knoflookdip
- Pesto alla genovese
- Lepre in salmì - gestoofde haas in saus
Moscharaki - In wijn gestoofd kalfsvlees
Moscharaki
In wijn gestoofd kalfsvlees
Ingrediënten:
750 gr kalfsvlees
500 g groene olijven
3 tomaten
2 sjalotten
250 ml rode wijn
1/2 theel zout
1/2 theel peper
4 eetl olijfolie
100 ml water
Bereiding:
Snijd het vlees in 4 plakken. Snijd de sjalotten fijn. Snijd de tomaten fijn. Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotten voor 2 minuten. Voeg dan het vlees toe en bak dit voor 5 minuten. Dan de wijn, de tomaten, het zout, de peper, de olijven en het water toevoegen en het geheel zachtjes 2 uur laten sudderen.
In wijn gestoofd kalfsvlees
Ingrediënten:
750 gr kalfsvlees
500 g groene olijven
3 tomaten
2 sjalotten
250 ml rode wijn
1/2 theel zout
1/2 theel peper
4 eetl olijfolie
100 ml water
Bereiding:
Snijd het vlees in 4 plakken. Snijd de sjalotten fijn. Snijd de tomaten fijn. Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotten voor 2 minuten. Voeg dan het vlees toe en bak dit voor 5 minuten. Dan de wijn, de tomaten, het zout, de peper, de olijven en het water toevoegen en het geheel zachtjes 2 uur laten sudderen.