Laatst gelezen
- Dügün çorbasi - bruiloftsoep
- Tagliolini alla carbonara
- Bortsj
- Moscari stifado - kalfsvlees met uien
- Melanzane alla Calabrese
- Kefalotiri sachanakji - Gebakken kaas
- Fassoelátha - kruidige kip met rijst in bouillon
- Gevulde zomergroenten
- Involtini al sugo - Kalfsrolletjes met saus
- Yogurtlu Havuc Salatasi - wortelsalade met yoghurt
Tyropita - kaaspasteitjes
Tyropita
kaaspasteitjes
Ingrediënten:
400 gr feta
2 eieren
zout en peper naar smaak
boter
1 pakje bladerdeeg
bereiding:
Rasp de feta en meng hierdoor het zout en peper. Klop een ei los en meng het door het mengsel. Schep 1 eetl van het mengsel op een plakje bladerdeeg en vouw deze in een driehoek. Herhaal dit. Klop een ei los en smeer de bovenkantje van de driehoekjes in.
Bak de driehoekjes in een over op 150 graden voor 25 minuten totdat deze gaar zijn geworden.