Recente reacties

Shaun 14 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
蓑衣黄瓜 - pittige komkommer salade

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
蓑衣黄瓜 - pittige komkommer salade

Ingrediënten:
1 komkommer
2 theel zout
2 theel azijn
2 theel sesam olie
4 teentjes knoflook
2 rode rawits
1 theel Sichuan peperkorrels
2 theel water
1 eetl pinda olie

Bereiding:
Snijd de komkommer in dunne plakjes en bestrooi deze met het zout en laat het 90 minuten intrekken. Pers daarna zachtjes het vocht uit. Haks de knoflook en de rawits fijn. Voeg aan de komkommers de knoflook, de azijn, de sesamolie en het water toe en meng goed.
Verhit in een pan de olie en fruit de rawits en de peperkorrels voor 2 minuten en giet dit over de komkommer.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 161 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41239899