Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Ayam Bali 2

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Ajam Bali 2
 
Bahan-bahan:
Ingrediënten:
800 gr. kipfilet,
50 gr. champignons
1/2 rode paprika,
1/2 groen paprika,
1 serehstengel, gekneusd
2 jeruk purut blaadjes
1 eetl kecap manis
1/2 theel suiker
zout naar smaak
300 ml water
2 eetl olie

Haluskan:
boemboe:
3 cm gember (jahe/djahé)
1 theel. kencur
1 cm laos
2 rode lomboks
2 teentjes knoflook,
1/2 theel. ketumbar,
2 sjalotten

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de kip in reepjes, de paprika in reepjes en de champignons in plakjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 3 minuten. voeg dan de paprika toe en bak deze mee voor nog 2 minuten. Dan de kip toevoegen en het water en het geheel 10 minuten zachtjes stoven. Dan de champignons toevoegen en nog 5 minuten stoven. Dan de kecap, de suiker en het zout toevoegen en dit mengen. Serveer
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 94 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42264976