Recente reacties

Shaun 14 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Cocoh ayam - Geroosterde gepocheerde kip

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Cocoh ayam
Geroosterde gepocheerde kip
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
2 theel, asem
zout naar smaak
1 serehstengel, gekneusd
250 ml dikke kokosmelk (santen asli)
3 salamblaadjes

Haluskan:
boemboe:
1 theel, ketumbar
1/2 theel, jinten
8 sjalotjes
6 teentjes knoflook
6 rode lomboks
2 cm laos
2 cm kencur
3 cm kunyit (kurkuma)
1 theel, trasi bakar
1,5 theel, asem

Cara membuat:
bereiding:
Meng wat zout en de asem door elkaar. Smeer hiermee de in stukken gesneden kip in. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit een wok/wadjan en meng de boemboe met de kokosmelk, de sereh en de salamblaadjes hierin. Voeg dan de kip toe en laat dit 15 minuten zachtjes stoven totdat de kokosmelk is verdampt.
Rooster dan de kip gaar en bruin boven een houtskoolvuurtjes. Druppel de rest van het vocht/kruiden tijdens het roosteren op de kippenstukken.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 170 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41239899