Recente reacties

Shaun 14 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Manok pansoh - Gekruide kip

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Manok pansoh
Gekruide kip
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
3 serehstengels
3 kunyit blad
zout naar smaak
2 theel zout
1 bosje cassave blad
6 cm gember (jahe/djahé)
8 sjalotten
6 teentjes knoflook
100 gr kokospalmscheuten (umbut kepala)
bananenblad/aluminiumfolie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in stukjes. Wrijf of maal de sereh tot een pasta en snijd het kunyitblad in dunne reepjes. Meng dit met het zout naar smaak, de sereh en het vlees en laat dit 45 minuten intrekken. Leg daarna alleen de stukjes kip apart. Snijd het cassaveblad in reepjes en meng dit met de theel zout. Wrijf of maal dit daarna grof. Snijd de sjalotten, de knoflook, de gember in dunne plakjes. Meng dit met zout naar smaak en snijd de palmscheuten in dunne reepjes. Meng daarna het vlees met alle ingrediënten. Rol het mengsel op in bananenblad en rooster dit langzaam boven een houtkoolvuurtjes in 1 uur gaar
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 159 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41240126