Recente reacties

Ik mis de tomaten in de ingrediëntenlijst ....
Hoeveel moeten er in?
Oeps, niet eerder opgemerkt: 3 stuks en heb het aangepast, bedankt!!
Ilona Van den akker 1 months ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 2 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Write a comment
Hagape Daging 2 - Gestoofd rundvlees in een kruidige kokossaus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Hagape Daging 2
Gestoofd rundvlees in een kruidige kokossaus
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1000 gr rundvlees
225 ml kokosmelk
1 serehstengel, gekneusd
100 gr gerapste kokos
3 eetl olie
zout naar smaak

Haluskan:
boemboe;
7 cm gember (jahe/djahé)
7 cm kunyit (kurkuma)
4 cm laos
1/2 theel jinten
1/2 theel ketumbar

Cara membuat:
bereiding;
Snijd het vlees in stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 2 minuten. Voeg dan het vlees en de sereh toe en bak dit rondom bruin. Daarna de de kokosmelk en het zout toevoegen en het geheel 2 uur laten sudderen. Vervolgens de kokos toevoegen en het geheel zachtjes laten sudderen totdat al het vocht is verdampt
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 110 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42411172