banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 3 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Icon Write a comment
Loempoek - lumpuk - gebakken lever
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Loempoek - lumpuk
gebakken lever
Bahan-bahan:
ingrediënten
250 gr lever
2 sjalotten
1 theel ketumbar
1/2 theel jinten
1/2 theel cencur
2 salam blad
1 jeruk purut blad
peper en zout naar smaak
200 ml water
100 ml dunne kokosmelk (santen cair)
4 eetl geraspte kokos

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de lever in dikke plakken. Snijd de sjalotten fijn. Verhit in een wok/wadjan het water en kook daarin de lever halfgaar. Schep de lever uit de wok/wadjan en snijd deze in reepjes. Voeg de overige ingrediënten behalve de kokos toe aan het vocht en voeg als het weer kookt de lever toe. Stoof de lever verder gaar en totdat de saus gebonden is. Schep daarna de kokos erdoor, verwijder de salam en de jerut purut en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 103 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40420406