Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Pindang sapi - Friszure runderstoof

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Pindang sapi
Friszure runderstoof
Bahan-bahan:
ingrediënten:
600 g rundvlees
1 bosje melinjo blad
225 ml dikke kokosmelk (santen asli)
3 salam blaadjes
zout

Haluskan:
boemboe:
5 kemirinootjes
1 theel, ketumbar
1/2 theel, jinten
1 kluwekpit
6 sjalotjes,
5 teentjes knoflook
3,5 cm laos
1 theel, asem

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in stukjes en pluk de blaadjes van de takjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit een wok/wadjan en meng in de wok/wadjan de kokosmelk met de boemboe, de melinjoblaadjes, de salamblaadjes en het vlees. Eventueel zout naar smaak toevoegen en geheel in 1,5 uur gaar stoven. Zonodig wat water toevoegen.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 250 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42252395