banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rens Nijman 5 days ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 10 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 11 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Icon 1 Comment
Daging Bumbu Dendeng - rundvlees met koriander

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Daging Bumbu Dendeng
rundvlees met koriander


Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr rundvlees
1 theel peper
4 eetl olie

Bahan-bahan marinade:
bumbu:
4 teentjes knoflook
3 cm laos
1 eetl gula java (palmsuiker)
1 eetl arachide olie
1 eetl ketumbar

Bahan-bahan saus:
ingrediënten saus:
1 eetl kecap asin
1 kecap manis
1 theel sambal ulek (zie recept)
1/2 citroen (sap)
1 eetl asem

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in dunne plakjes. Rasp de laos en snijd de knoflook fijn. Meng de ingrediënten voor de marinade goed doorelkaar en marineer hiermee het vlees voor 3 uur.
Verhit in een pan de olie en bak het vlees kort. Bestrooi het vlees met de peper en leg het vlees op een bord. Voeg de ingrediënten voor de saus toe en kook dit kort. Giet de saus daarna over het vlees en serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

who is online

We hebben 291 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
38220704