Recente reacties

@frankis vijfkruiden poeder, iedereen heeft een eigen versie
bumbu ngohiong staat niet beschreven hier en zoekopdracht op kokkie belanda levert niets op
Pietje Bel 26 days ago
Veel toegepast is het afdekken van de aardappelpuree met een dun laagje paneermeel met daar bovenop wat klontjes boter. De laatste minuten onder de grill zorgen voor een aantrekkelijk krokant korstje.
kokkieblanda 1 months ago Ambyachi Kadi - mango kip curry
@mimija, is de marinade die meegaat met de kip
hallo,
moet de santen tegelijk met kip in de wok voor het aan braden,
Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Write a comment

Dendeng batokok


Bahan-bahan:
ingrediënten:
800 gr rundvlees
2 theel zout
1000 ml water
6 teentjes knoflook
1 eetl citroensap
6 eetl olie
½ jeruk purut blad
2 theel limoensap

Haluskan:
bumbu:
9 groene lomboks
3 rode uien
1 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Verhit in een pan het water en voeg het vlees en het zout toe en kook het vlees voor 30 minuten en laat het uitlekken. Snijd het vlees in dunne plakjes en plet deze. Wrijf of maal de knoflook fijn en meng dit met het citroensap. Wrijf hiermee het vlees in en laat dit 15 minuten staan.
Wrijf of maal de ingredieënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin het vlees droog en schep het uit de pan. Voeg dan de bumbu en de jeruk purut toe en bak dit 3 minuten. Voeg dan het vlees toe en bak dit voor 2 minuten. Meng dan het limoensap erdoor.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 206 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42578393