Recente reacties

Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Write a comment
Babi Cina - varkensvlees

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Babi Cina
varkensvlees
Bahan-bahan:
ingrediënten::
500 gr varkensvlees
1 limoen (sap)
1 theel peper
2 eetl olie

Haluskan:
boemboe:
3 cm gember (jahe/djahé)
2 teentjes knoflook
2 sjalotten
1/2 eetl banda foelie
1 theel kruidnagel

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in stukken en kook dit met wat water halfaar. Wrijf of maar de ingredënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de boemboe voor 3 minuten. Voeg dan het vlees toe met 100 ml bouillon, de limoensap en de peper en laat dit 30 minuten sudderen. Eventueel nog wat bouillon toevoegen.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 119 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42085679