Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Apem Pisang - bananencakjes

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Apem Pisang
bananencakjes
Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr. rijstmeel
2 eetl maismeel
half zakje gist
100 gr. suiker
mespunt zout
100 gr. cassave (singkong) fijngemaakt
100 gr. geprakte banaan
250 ml dikke kokosmelk (santen cair)
1 theel baking soda
20 cakevormpjes

Cara membuat:
bereiding:
Meng het rijstmeel met het maismeel en voeg daar het gist, de suiker en het zout aan toe en meng alles goed dooreilkaar. Voeg dan de geprakte banaan en de cassave toe en meng alles goed. Beetje bij beetje de kokosmelk toevoegen onder voortdurend roeren totdat een glad beslag is gevormd. Een uur laten rijzen. Voeg dan de soda toe en meng alles door elkaar. Het beslag in de cakevormtjes gieten en in 15 minuten gaar stomen.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 97 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42252600