banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 9 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Icon Write a comment
Katrisolo - kleefrijst met eiercustard
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Katrisolo
kleefrijst met eiercustard

Bahan-bahan:
500 gr witte kleefrijst
125 ml santen asli
1 theel zout
2 pandan blad
1 eetl rijstemeel
water

Bahan-bahan custard:
ingrediënten custard:
5 eieren
250 gr palmsuiker
1 eetl rijstemeel
200 ml santen cair
1/4 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Week de kleefrijst in water voor tenminste 2 uur en laat het daarna uitlekken. Stoom de rijst vervolgens voor 10 minuten. Schep de rijst daarna in een pan. Voeg de santen asli, het zout en de pandanbladeren toe en kook dit zachtjes totdat de santen in opgenomen. Stoom vervolgens de rijst voor 15 minuten. Verwijder de pandan bladeren en schep de rijst over in een bakblik en druk de rijst vast. Bestrooi de rijst met de rijstemeel.
Klop de eieren op samen met de palmsuiker totdat de suiker is opgelost. Meng dan de santen, het zout en de rijstemeel erdoor en giet dit over de rijst. Stoom vervolgens het geheel voor 30 minuten. Laten afkoelen en dan serveren. 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 122 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40557843