Bahan-bahan:
ingrediënten:
350 gr kouseband
400 ml kippenbouillon (zie recept)
2 tomaten
2 eetl olie
Haluskan
boemboe:
2 sjalotten
2 teentjes knoflook
2 rode lomboks
2 cm laos
Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de kouseband in stukjes van 3 cm, ontvel de tomaten en snijd deze in kleine reepjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de boemboe voor 3 minuten. voeg dan de bouillon en de kouseband toe en stoof dit voor 10 minuten. Dan de tomaten toevoegen en nog 1 minuut door sudderen.
ingrediënten:
350 gr kouseband
400 ml kippenbouillon (zie recept)
2 tomaten
2 eetl olie
Haluskan
boemboe:
2 sjalotten
2 teentjes knoflook
2 rode lomboks
2 cm laos
Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de kouseband in stukjes van 3 cm, ontvel de tomaten en snijd deze in kleine reepjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de boemboe voor 3 minuten. voeg dan de bouillon en de kouseband toe en stoof dit voor 10 minuten. Dan de tomaten toevoegen en nog 1 minuut door sudderen.