banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 9 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Icon Write a comment
Ukut urab - gemengde groenten met geraspte kokos
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Ukut urab
gemengde groenten met geraspte kokos
Bahan-bahan:
ingrediënten:
100 gr geblancheerde kool
100 gr geblancheerde spinazie
100 gr sperziebonen, gesneden tot stukjes van 2,5 cm, geblancheerd
100 gr taugé, geblancheerd
1 lombok (spaanse peper), fijngesneden
1 eetl geraspte kokos
1 eetl bawang goreng

Saus:
2 eetl bawang goreng
2 eetl fijngesneden knoflook
1 Lombok, zonder zaadjes en fijngesneden
2 theel Sambel sere tabia
3 djeruk perutblaadjes, zeer fijngesneden
4 cm kencur, geschild en fijngehakt
1/4 theel zout
1/4 theel gekneusde zwarte peper
1/2 theel witte suiker
l eetlepel olie
zout, peper en limoensap naar smaak

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de geblancheerde kool in stukjes van 2,5 x l cm. Meng dan alle groenten, de pepers, de geraspte kokos en gebakken sjalotten in een kom goed door elkaar.
Meng voor de saus alle ingrediënten in een aparte kom. Meng dan de saus en de groenten goed door elkaar. Breng op smaak met zout, peper en limoensap.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 50 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40558036