banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 10 days ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Tjarantjam - groenten in saus
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Tjarantjam
groenten in saus
Bahan-bahan:
ingrediënten:
100 gr. taugé
1/2 komkommer
100 gr. worteltjes
1/2 bosje radijsjes
1 takje kemangi (citroenbasilicum)

bahan-bahan saus:
ingrediënten:
2 eetl. asem
100 gr. kokosmeel
2 teentje knoflook
1/4 theel kencur
2 rode lombok
2 sjalotten
3 eetl. dikke kokosmelk (santen asli)
zout naar smaak

Cara membuat:
Bereiding:
Blancheer de tauge kort in water en laat deze uitlekken. Snijd de komkommer in stukjes, de wortel in reepjes en de radijsjes in plakjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de saus fijn tot een dikke saus. Meng de saus door de groenten samen met de basilicumblaadjes.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 150 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40073277