Recente reacties

Ik mis de tomaten in de ingrediëntenlijst ....
Hoeveel moeten er in?
Oeps, niet eerder opgemerkt: 3 stuks en heb het aangepast, bedankt!!
Ilona Van den akker 1 months ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 2 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Write a comment
Srikaya Tabu Kuning - gevulde gestoomde pompoen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Srikaya Tabu Kuning
gevulde gestoomde pompoen
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 gele pompoen van 1500 gr (tabu kuning)
6 grote eieren
200 gr geraspte gula jawa (palmsuiker)
50 gr suiker
1/4 theel, nootmuskaat
1/4 theel, anijszaad
250 ml dikke kokosmelk (santen asli)
zout naar smaak

Benodigheden:
1 grote stoompan

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd een kap van de pompoen af en verwijder de pitten. Stoom vervolgens de pompoen voor 15 minuten in een stoompan met de open kant naar beneden.
Klop de eiren los samen met de beide suikers en voeg vervolgens de anijs, de kokosmelk, de nootmuskaat en het zout toe. Giet het mengsel in dekompoen en zet de kap weer terug en plaats de pompoen weer in de stoompan en stoom de pompoen in 60 minuten gaar.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 55 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42410989