Recente reacties

Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Shianna 21 days ago Sambal goreng kentang kering
waanzinnig lekker!!!!
Ik heb ipv de aardappels bakken wat zakjes kant en klare friet gebruikt, maar zelfs dan......in 1 woord zalig, helemaal zoals het hoort te zijn, Dank voor het delen!
Shaun 2 months ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Write a comment
Jukut nangka mekuah - nangka (jackfruit) in kokossaus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Jukut nangka mekuah
nangka (jackfruit) in kokossaus
Bahan-bahan:
ingrediënten:
750 gr Nangka*
1000 ml kippenbouillon
1000 ml kokosmelk
2 theel. zout
1/2/ theel. zwarte peperkorrels gekneusd

Haluskan:
boemboe:
125 gr base jukut

Taburan:
garnering:
gebakken sjalotten

Cara membuat:
bereiding:
Schil de nangka en snijd deze in stukjes van 2,5x1 cm.
Verwarm de kippenbouillon en voeg hier aan toe de boemboe en de nangka stukjes. Breng het geheel aan de kook. Giet vervolgens de kokoksmelk er aan toe en laat dit onder voortdruend roeren sudderen totdat de nangka zacht is geworden en de saus wat is ingedikt.
Breng het geheel eventueel nog wat op smaak met wat peper en zout en bestrooi het voor het opdienen met bawang goreng.

* indien er geen nangka te krijgen is gebruik dan carambola, pompoen of koolraap. Carambola moet wel voorgestoofd worden.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 58 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41465339