Recente reacties

Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Shianna 21 days ago Sambal goreng kentang kering
waanzinnig lekker!!!!
Ik heb ipv de aardappels bakken wat zakjes kant en klare friet gebruikt, maar zelfs dan......in 1 woord zalig, helemaal zoals het hoort te zijn, Dank voor het delen!
Shaun 2 months ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Write a comment
Tempe tahu kotok

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Tempe tahu kotok


bahan-bahan:
ingrediënten:
1 blok tahu
1 blok tempe
450 ml kokosmelk
2 jeruk purut blaadjes
3 salam blad
3 eelt olie

Haluskan:
bumbu:
5 lenteuitjes
3 teentjes knoflook
2 rode lomboks
2 theel ketumbar
9 kemiri
1 theel jinten
2 cm jahe
4 cm kunyit
4 cm laos
1 cm kencur
1 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de tempe en tahu in blokjes. Wrijf of maar de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een pan de olie en bak de bumbu voor 3 minuten. Voeg dan de kokosmelk, de salam, de jeruk purut en de tempe en tahu toe en laat het geheel zachtjes sudderen totdat de tempe en tahu gaar zijn.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 63 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41465339