banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 3 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Icon Write a comment
Gule Cumi - gestoofde inktvis
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Gule Cumi
Goeleh Tjoemi - gestoofde inktvis
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr intkvis
2 jerut purut blaadjes
1 tomaat
1 theel asem
175 ml dunne kokosmelk (santen cair)
water
zout naar smaak

Haluskan:
boemboe:
3 teentjes knoflook
2 cm gember (jahe/djahé)
3 kemirinoten
2 cm kunyit (kurkuma)
3 sjalotten
1 serehstenge1
2 rode lomboks
2 rode rawits

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan het water en kook hierin de inktvis met het zout voor 10 minuten. Lasat de inktvis daarna uitlekken. Snijd de tomaat in kleine partjes. Verhit een wok/wadjan en meng hierin de inkvis met de boemboe. Voeg dan de kokosmelk toe met de tomaat, de asem en de jerut purutblaadjes en laat het geheel nog 10-15 minuten stoven, totdat de inktvis gaar is en de saus voldoende gebonden is.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 218 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40420211