banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rens Nijman 1 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 11 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Icon Write a comment
Palai Bungkus Daun Ubi Kayu - vis gestoomd in bananenblad
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Palai Bungkus Daun Ubi Kayu
vis gestoomd in bananenblad

Bahan-bahan:

ingrediënten:
500 gr visfilet
1 eetl limoensap
2 theel zout
9 belimbing wuluh
250 ml santen asli (dikke kokosmelk)
2 kunyit blad
bananenblad
biteng

Haluskan:

boemboe:
10 rode rawits
6 sjalotten
5 teentjes knoflook
2 cm laos
1 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf de vis in met het limoensap en de helft van het zout en snijd het in stukjes. Snijd de belimbing in dunne plakjes en besprenkel deze met het zout en laat dit 15 minuten intrekken en spoel het daarna af. Snijd het kunyit blad fijn. Snijd het bananenblad in 4 stukken van 18x18cm. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Meng de ingrediënten goed door elkaar. Schep het mengsel op het bananeblad en vouw het dit als een packetje en zet het vast met biteng. Stoom de pakketjes vervolgens in 15 minuten gaar en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 238 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
38392244