Recente reacties

Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Write a comment
Kambing Masak Pedas - Pittig gebakken geitenvlees

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Kambing Masak Pedas
Pittig gebakken geitenvlees
Bahan-bahan;
Ingrediënten;
500 gr geitenvlees (bij voorkeur haas)
6 sjalotten
4 teentjes knoflook
14 rawits
1 theel, asem
100 ml water
5 eetl. olie
3 jeruk purut blaadjes
3 salam blad
1/2 theel, zwarte peper
zout naar smaak
3 eetl. ketjap manis

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd het vlees in plakjes, de sjalotten en de knoflook in dunne plakjes en halveer de rawits. Meng de asem met het water. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin de sjalotten, de knoflook, het salamblad en de jerut purut zachtjes voor 3 minuten. voeg dan het vlees toe en bak het geheel nog 3 minuten. Vervolgens het water, het zout en de peper toevoegen en dit nog 5 minuten bakken. als laatste de ketjap en de rawits toevoegen en het geheel nog 4 minuten verder bakken.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 87 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42085950