zoeken
Recente reacties

22 days ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

1 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

2 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?

4 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Laatst gelezen
- Dendeng Ragi 2 zoet rundvlees met gerapste kokos
- Chung Tong Gai - kip in kruidige saus
- Gamjaguk 감자국 - aardappelsoep
- Dendeng Ragi - gekruid rundvlees met kokos
- Dendeng Ragi - gekruid rundvlees
- Tahu gimbal - tahu met garnalen
- Dendeng Manis Kering - Geroosterd of gebakken gedroogd rundvlees
- Dendeng Manis Kering - gebakken/geroosterd gedroogd rundvlees
- Dendeng Manis - zoet drooggekbaken vlees
- Dendeng Lambok - rood gebakken gekruid rundvlees
Acar Lombok - atjar van spaanse pepers


Acar Lombok
atjar van spaanse pepers
atjar van spaanse pepers
Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr groene lomboks
500 ml azijn
zout naar smaak
1 theel suiker
Cara membuat:
Bereiding:
Verhit in een pan de azijn samen met de suiker en het zout en kook dit voor 5 minuten. Giet de saus over de lomboks in een pot en laat dit een paar uur intrekken voor het gebruik
ingrediënten:
200 gr groene lomboks
500 ml azijn
zout naar smaak
1 theel suiker
Cara membuat:
Bereiding:
Verhit in een pan de azijn samen met de suiker en het zout en kook dit voor 5 minuten. Giet de saus over de lomboks in een pot en laat dit een paar uur intrekken voor het gebruik
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-Kokkieblanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.