Recente reacties

Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Write a comment
Perkedel Daging sapi - Gehaktballetjes

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Perkedel Daging sapi
Gehaktballetjes
Bahan-bahan:
ingrediënten:
6 sjalotten
2 teentjes knoflook
2 takjes selderijblad
600 gr rundergehakt
2 eieren
zout naar smaak
peper naar smaak
olie

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd het selderijblad fijn. Wrijf of maal de sjalotten met de knoflook fijn tot een pasta. Meng alles tot een homogene massa en verdeel het in 20 porties. Maak van elke portie een rond plat balletje. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak elk balletje goudbruin in 6 minuten.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 89 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42100134