zoeken
Recente reacties

22 days ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

1 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

2 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?

4 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Laatst gelezen
- Tumis Kangkung Bumbu Kemiri - pittige roerbak van kangkung met kemiri
- Ayam Garo Rica - Gestoofd en gebakken kip
- Tumis Kangkung Ampela - roerbak van kangkung met kip
- Tumis Kangkung 2 - gekruide spinazie
- Tumis Kangkung - Tumis van waterspinazie
- Base Manis 2 - zoete boemboe 2
- Tumis Kangkung - roerbak van pittige kangkung
- Tumis Kailan Bawang Putih Tabur Wijen - roerbak van kailan met knoflook en sesam
- Filipijnse nasi goreng
- Tumis kacang panjang wortel - gestoofde kouseband met wortel
Perkedel Daging sapi - Gehaktballetjes


Perkedel Daging sapi
Gehaktballetjes
Gehaktballetjes
Bahan-bahan:
ingrediënten:
6 sjalotten
2 teentjes knoflook
2 takjes selderijblad
600 gr rundergehakt
2 eieren
zout naar smaak
peper naar smaak
olie
Cara membuat:
Bereiding:
Snijd het selderijblad fijn. Wrijf of maal de sjalotten met de knoflook fijn tot een pasta. Meng alles tot een homogene massa en verdeel het in 20 porties. Maak van elke portie een rond plat balletje. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak elk balletje goudbruin in 6 minuten.
ingrediënten:
6 sjalotten
2 teentjes knoflook
2 takjes selderijblad
600 gr rundergehakt
2 eieren
zout naar smaak
peper naar smaak
olie
Cara membuat:
Bereiding:
Snijd het selderijblad fijn. Wrijf of maal de sjalotten met de knoflook fijn tot een pasta. Meng alles tot een homogene massa en verdeel het in 20 porties. Maak van elke portie een rond plat balletje. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak elk balletje goudbruin in 6 minuten.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-Kokkieblanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.