1 2 3 4

Translations

Dutch English French German Indonesian Italian Norwegian Portuguese Spanish

Sponsored Links

recente reacties

Henk
Kijk, zo zie ik het graag. Het echte recept. Dat je ook weet dat er garnalen inzitten in plaats van ...
Cindy
Waar kan ik dodol in Nederland kopen?


@ kleefrijst in de toko en supermarkt
johny
voor hoeveel personen is dit gerecht?


@4-6 personen
Harold Timmermans
Hai kokkie Blanda,

heb soortgelijk sambal badjak recept en ik de sambal is niet zo donker als de ...
À.Velu
Kunt u mij uitleggen hoe ik kokoswater maak?


@kokoswater is het vruchtwater van de kokosnoot

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Rempejek katjang
rijstemeelkoekjes met pinda's
Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr pinda's
100 gr rijstemeel
100 gr bloem
100 ml kokosmelk
olie

Haluskan:
boemboe:
2 theel ketumbar
1 theel jinten
1 theel kencur
2 theel zout
2 sjalot
2 teentjes knoflook

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Meng dit met rijstemeel, de bloem en de kokosmelk tot een beslag. Voeg dan de pinda's toe en roer dit goed door elkaar.
Verhit in een wok/wadjan de olie en bak van het beslag dunne ronde koekjes

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters

People in this conversation

  • winnie

    100 ml kokosmelk is te weinig om een beslag te maken. Ik heb er ca 400 ml van gebruik voor het in een pollepel kon worden opgeschept.
    De koekjes worden niet dun, zijn dikke deegachtige dingen. smaak is wel goed.

    0 Like Short URL:

who is online

We hebben 103 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
33830300