Recente reacties

Shaun 5 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Udang sapudi - garnalenballetjes

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Udang sapudi
garnalenballetjes
Bahan-bahan:
ingrediënten:
225 gr gepelde garnalen
3 gekookte aardappelen
225 ml fijne prei
1 geklutst ei
2 eetl kokosmelk
zout naar smaak
peper naar smaak
1/2 theel jahe/djahe
nootmuskaat naar smaak
olie
paneermeel
225 ml kippenbouillon (zie recept)

Cara membuat:
Bereiding:
Prak de aardappelen fijn. Hak de garnalen fijn en meng dit met de aardappelen. Voeg hier aan toe, de prei, het ei, de jahe, het zout, de peper, de nootmuskaat en de kokosmelk en meng dit tot afgronde ballen. Haal de ballen door de paneermeel. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de ballen goudbruin en gaar. Schep uit de pan en voeg de bouillon toe. laat de bouillon inkoken en voeg dan de ballen weer toe en stoof deze nog een paar minuten verder.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 135 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41193715