zoeken
Recente reacties

1 days ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

1 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.

3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Laatst gelezen
- Kimchi Kongnamul Guk - tauge soep met kimchi
- Sop ekor sapi - ossestaartsoep
- Nasi Goreng 2
- Unti
- Cakalang Suwir Manado - warme tonijnsalade uit Manado
- Rundvlees met aardappelen
- Lempeng Pisang - bananenflensjes
- Empal pedis - droogggebakken vlees
- Sayur Lembayung - Sajoer van vis met kousenband
- Gulai Buluh Udang - Garnalen met bamboe curry
Bubur Bajem - rijstepap met spinazie en mais


Bubur Bajem
rijstepap met spinazie en mais
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr spinazie (bajem)
200 gr mais
4 takjes kemangi (citroenbasilicum)
150 gr rijst
750 ml kippenbouillon (zie recept)
1/2 theel zout
Taburan:
garnering:
sambal tomat
Cara membuat:
bereiding:
Kook de rijst samen met de mais en het zout in de bouillon gaar. Voeg dan de kemangi en de spinazie toe en kook dit nog voor 15 minuten. Schep op en voeg de sambal naar smaak toe.
rijstepap met spinazie en mais
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr spinazie (bajem)
200 gr mais
4 takjes kemangi (citroenbasilicum)
150 gr rijst
750 ml kippenbouillon (zie recept)
1/2 theel zout
Taburan:
garnering:
sambal tomat
Cara membuat:
bereiding:
Kook de rijst samen met de mais en het zout in de bouillon gaar. Voeg dan de kemangi en de spinazie toe en kook dit nog voor 15 minuten. Schep op en voeg de sambal naar smaak toe.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.