zoeken
Recente reacties

1 days ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

1 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.

3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Laatst gelezen
- Tumis buncis rebon - gestoofde sperziebonen met gedroogde vis
- Kuluban / Koeloeban - gekruide groenten
- Bayam Kuah Kaldu - in kippenbouillon gestoofde spinazie
- Dendeng Manis Kering - gebakken/geroosterd gedroogd rundvlees
- Assinan Sapudi - komkommer-tauge salade
- Dendeng Balado - gebakken rundvlees in een sambal saus
- Ayam Kare Jawa - kruidig gestoofde kip
- Udang Sedap - tijgergarnalen in zoete marinade
- Chinese vijf kruiden pinda's
- Udang nanas - steurgarnalen met ananas
Jagung Santan Manis - mais in kokosmelk siroop


Jagung Santan Manis
mais in kokosmelk siroop
Bahan-bahan:
ingrewdiënten:
350 gr mais
350 ml santen
8 gr vanille poedersuiker
1 eetl suiker
1/4 theel zout
Cara membuat:
bereiding:
Verhit de santen samen met de poedersuiker, de suiker en het in een pan en breng het aan de kook en laat het wat indikken. Voeg dan de mais toe en laat het afkoelen. Serveer koud.
mais in kokosmelk siroop
Bahan-bahan:
ingrewdiënten:
350 gr mais
350 ml santen
8 gr vanille poedersuiker
1 eetl suiker
1/4 theel zout
Cara membuat:
bereiding:
Verhit de santen samen met de poedersuiker, de suiker en het in een pan en breng het aan de kook en laat het wat indikken. Voeg dan de mais toe en laat het afkoelen. Serveer koud.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-Kokkieblanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.