Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Ayam Masa Bulu - stukjes kip geroosterd in (oorspronkelijk) een bamboekoker
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
Ayam Masa Bulu
stukjes kip geroosterd in (oorspronkelijk) een bamboekoker
Bahan-bahan;
ingrediënten:
1500 gr kip
3 tomaten
3 salam blad
1 limoen (sap)
3 eetl.olie
zout
bananenblad
aluminiumfolie of bamboekoker (indien verkrijgbaar)

Haluskan:
boemboe:
6 sjalotten
4 teentjes knoflook
3 rode lomboks
14 rawits
6 cm laos
3 serehstengels

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd het vlees en de tomaten in stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta en meng dit met alle overige ingrediënten. Rol de gekruide kip op in bananenblad en verpak het in aluminiumfolie. Rooster het vervolgens zachtjes boven een houtkoolvuurtje in 1 uur gaar. In plaats van aluminiumfolie kan ook een bamboekoker gebruikt worden. Vul de koker met het vlees en sluit deze af met bananenblad. Rooster de koker vervolgens boven een houtskoolvuurtje of een open vuur voor 1 uur.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 376 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40915587