1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Nick 24 days ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Connie 1 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 3 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Ayam Masa Bulu
stukjes kip geroosterd in (oorspronkelijk) een bamboekoker
Bahan-bahan;
ingrediënten:
1500 gr kip
3 tomaten
3 salam blad
1 limoen (sap)
3 eetl.olie
zout
bananenblad
aluminiumfolie of bamboekoker (indien verkrijgbaar)

Haluskan:
boemboe:
6 sjalotten
4 teentjes knoflook
3 rode lomboks
14 rawits
6 cm laos
3 serehstengels

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd het vlees en de tomaten in stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta en meng dit met alle overige ingrediënten. Rol de gekruide kip op in bananenblad en verpak het in aluminiumfolie. Rooster het vervolgens zachtjes boven een houtkoolvuurtje in 1 uur gaar. In plaats van aluminiumfolie kan ook een bamboekoker gebruikt worden. Vul de koker met het vlees en sluit deze af met bananenblad. Rooster de koker vervolgens boven een houtskoolvuurtje of een open vuur voor 1 uur.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 90 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35971891