Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Ayam Nanas - kip met ananas

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Ayam Nanas
kip met ananas
Bahan-bahan:
ingrediënten:
8 drumsticks
1 ananas
2 eetl arachide olie
2 sjalotten
3 cm gember (jahe/djahé)
2 teentjes knoflook
2 rode lomboks
100 ml dikke kokosmelk (santen asli)
100 ml water

Cara membuat;
bereiding:
Snijd het vruchtvlees van de ananas in blokjes. Snijd de sjalotten en de knoflook in dunne plakjes. Snijd de lomboks in dunne reepjes. Rasp de gember. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin de drumbsticks en de sjalotten bruin. Voeg dan de ananas, de gember, de knoflook en de lomboks toe en bak nog 1 minuut. Dan de kokosmelk en het water toevoegen en het geheel 30 minuten zachtjes laten stoven
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 60 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40909675