logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 1 week ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 1 week ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 weeks ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 weeks ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 4 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Ayam Nanas
kip met ananas
Bahan-bahan:
ingrediënten:
8 drumsticks
1 ananas
2 eetl arachide olie
2 sjalotten
3 cm gember (jahe/djahé)
2 teentjes knoflook
2 rode lomboks
100 ml dikke kokosmelk (santen asli)
100 ml water

Cara membuat;
bereiding:
Snijd het vruchtvlees van de ananas in blokjes. Snijd de sjalotten en de knoflook in dunne plakjes. Snijd de lomboks in dunne reepjes. Rasp de gember. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin de drumbsticks en de sjalotten bruin. Voeg dan de ananas, de gember, de knoflook en de lomboks toe en bak nog 1 minuut. Dan de kokosmelk en het water toevoegen en het geheel 30 minuten zachtjes laten stoven

Add comment

Submit

who is online

We have 118 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44180600