Recente reacties

@frankis vijfkruiden poeder, iedereen heeft een eigen versie
bumbu ngohiong staat niet beschreven hier en zoekopdracht op kokkie belanda levert niets op
Pietje Bel 26 days ago
Veel toegepast is het afdekken van de aardappelpuree met een dun laagje paneermeel met daar bovenop wat klontjes boter. De laatste minuten onder de grill zorgen voor een aantrekkelijk krokant korstje.
kokkieblanda 1 months ago Ambyachi Kadi - mango kip curry
@mimija, is de marinade die meegaat met de kip
hallo,
moet de santen tegelijk met kip in de wok voor het aan braden,
Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Write a comment
Ayam Opor 2
Kip in kokosmelksaus
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip (1000 gr)
2 serehstengels, gekneusd
4 eetl. olie
3 salam blad
750 ml dikke kokosmelk (santen asli)
1 theel, suiker
zout naar smaak

Haluskan:
boemboe:
7 kemirinoten
3 theel, ketumbar
1 theel, jinten
8 sjalotten
4 teentjes knoflook
4 cm gember (jahe/djahé)
3 cm kunyit (kurkuma)
3 cm laos

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de kip in stukken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 3 minuten. Voeg dan de kip, de salam en de sereh toe en bak dit alles 5 minuten. Vervolgens de suiker, het zout en de kokosmelk toevoegen en laat het geheel 40 minuten zachtjes sudderen totdat de kip gaar is.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 156 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42578373