Recente reacties

@frankis vijfkruiden poeder, iedereen heeft een eigen versie
bumbu ngohiong staat niet beschreven hier en zoekopdracht op kokkie belanda levert niets op
Pietje Bel 23 days ago
Veel toegepast is het afdekken van de aardappelpuree met een dun laagje paneermeel met daar bovenop wat klontjes boter. De laatste minuten onder de grill zorgen voor een aantrekkelijk krokant korstje.
kokkieblanda 1 months ago Ambyachi Kadi - mango kip curry
@mimija, is de marinade die meegaat met de kip
hallo,
moet de santen tegelijk met kip in de wok voor het aan braden,
Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Ayam Paniki Ternate
Gestoofde kip
bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip ca. 1 ½ kg
3 serehstengels (citroengras) gekneusd
1 tomaat
3 eetl olie
3 jeruk purutblaadjes
1 limoen (sap)
500 ml dikke kokosmelk (santen asli)
zout

Haluskan:
boemboe:
14 kenarinootjes (anders 19 amandelen)
6 sjalotjes
6 teentjes knoflook
4 rode lomboks (Spaanse pepers)
3 cm kunyit (kurkuma)
3,5 cm laos

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in stukjes en de tomaat in plakjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 3 minuten. Voeg dan de de sereh, de jeruk purutblaadjes en de tomaat toe en bak dit alles nog voor een paar minuten. Dan de kipstukjes toeveogen en dit voor 3 minuten meebakken. Het limoensap, de kokosmelk en het zout naar smaak toeveogen en het geheel nog 20 minuten zachtjes stoven.

who is online

We hebben 222 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42573657