banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 6 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon 2 Comments
Ayam Paniki Ternate - Gestoofde kip

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Ayam Paniki Ternate
Gestoofde kip
bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip ca. 1 ½ kg
3 serehstengels (citroengras) gekneusd
1 tomaat
3 eetl olie
3 jeruk purutblaadjes
1 limoen (sap)
500 ml dikke kokosmelk (santen asli)
zout

Haluskan:
boemboe:
14 kenarinootjes (anders 19 amandelen)
6 sjalotjes
6 teentjes knoflook
4 rode lomboks (Spaanse pepers)
3 cm kunyit (kurkuma)
3,5 cm laos

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in stukjes en de tomaat in plakjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 3 minuten. Voeg dan de de sereh, de jeruk purutblaadjes en de tomaat toe en bak dit alles nog voor een paar minuten. Dan de kipstukjes toeveogen en dit voor 3 minuten meebakken. Het limoensap, de kokosmelk en het zout naar smaak toeveogen en het geheel nog 20 minuten zachtjes stoven.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

who is online

We hebben 268 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40689674