Recente reacties

Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Shianna 13 days ago Sambal goreng kentang kering
waanzinnig lekker!!!!
Ik heb ipv de aardappels bakken wat zakjes kant en klare friet gebruikt, maar zelfs dan......in 1 woord zalig, helemaal zoals het hoort te zijn, Dank voor het delen!
Shaun 1 months ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Write a comment
Itik bebanam - Geroosterde eend

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Itik bebanam
Geroosterde eend
Bahan-bahan:
ingrdiënten:
1 eend
3 eetl. olie

Haluskan:
boemboe:
6 sjalotjes
4 teentjes knoflook
zout naar smaak

Bahan-bahan saus:
ingrdiënten:
8 sjalotjes
5 teentjes knoflook
1 tomaat
1 eetl. gulajawa
zout naar smaak
6 eetl. ketjap manis

Cara-membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de eend doormidden en wrijf de stukken in met de boemboe en laat de eend daarna 2 uur marineren. Stoom vervolgens de stukke eend gaar (duurt ongeveer 1-1,5 uur) Wrijf of maal de ingrediënten voor de saus, behalve de ketjap, fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de gemaakte pasta voor 2 minuten. Meng dit daarna met de ketjap. Rooster vervolgens de eend bruin boven een houtkoolvuurtje waarbij de eend regelmatig wordt besprekeld met de saus.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 142 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41435533