banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 9 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Icon Write a comment
Itik bebanam - Geroosterde eend
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Itik bebanam
Geroosterde eend
Bahan-bahan:
ingrdiënten:
1 eend
3 eetl. olie

Haluskan:
boemboe:
6 sjalotjes
4 teentjes knoflook
zout naar smaak

Bahan-bahan saus:
ingrdiënten:
8 sjalotjes
5 teentjes knoflook
1 tomaat
1 eetl. gulajawa
zout naar smaak
6 eetl. ketjap manis

Cara-membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de eend doormidden en wrijf de stukken in met de boemboe en laat de eend daarna 2 uur marineren. Stoom vervolgens de stukke eend gaar (duurt ongeveer 1-1,5 uur) Wrijf of maal de ingrediënten voor de saus, behalve de ketjap, fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de gemaakte pasta voor 2 minuten. Meng dit daarna met de ketjap. Rooster vervolgens de eend bruin boven een houtkoolvuurtje waarbij de eend regelmatig wordt besprekeld met de saus.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 317 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40558759