1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Itik bebanam
Geroosterde eend
Bahan-bahan:
ingrdiënten:
1 eend
3 eetl. olie

Haluskan:
boemboe:
6 sjalotjes
4 teentjes knoflook
zout naar smaak

Bahan-bahan saus:
ingrdiënten:
8 sjalotjes
5 teentjes knoflook
1 tomaat
1 eetl. gulajawa
zout naar smaak
6 eetl. ketjap manis

Cara-membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de eend doormidden en wrijf de stukken in met de boemboe en laat de eend daarna 2 uur marineren. Stoom vervolgens de stukke eend gaar (duurt ongeveer 1-1,5 uur) Wrijf of maal de ingrediënten voor de saus, behalve de ketjap, fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de gemaakte pasta voor 2 minuten. Meng dit daarna met de ketjap. Rooster vervolgens de eend bruin boven een houtkoolvuurtje waarbij de eend regelmatig wordt besprekeld met de saus.

who is online

We hebben 68 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34992767