1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

R.H.Kummer
Beste mensen,
Waar in Nedeerland is de oncom te bestellen?
Groet
R.H.Kummer

@ zie forum
Eufrasia .J.M.van Oijen - de Bruin .
Heerlijke recepte heb u , dank u wel .
Eufrasia .J.M.van Oijen - de Bruin .
Ziet er heerlijk uit uw recepten
Pasteitjes in Joomla Article
Anton Hendrikx
wat is mesoyi bast? Bast van de assem/tamarinde boom, zo ja wat is alternatief?
Chris
Hallo,
Net zijn mijn eerste pasteitjes faliekant mislukt. Het recept voor het deeg was: 500gr. zelf...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Itik bebanam
Geroosterde eend
Bahan-bahan:
ingrdiënten:
1 eend
3 eetl. olie

Haluskan:
boemboe:
6 sjalotjes
4 teentjes knoflook
zout naar smaak

Bahan-bahan saus:
ingrdiënten:
8 sjalotjes
5 teentjes knoflook
1 tomaat
1 eetl. gulajawa
zout naar smaak
6 eetl. ketjap manis

Cara-membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de eend doormidden en wrijf de stukken in met de boemboe en laat de eend daarna 2 uur marineren. Stoom vervolgens de stukke eend gaar (duurt ongeveer 1-1,5 uur) Wrijf of maal de ingrediënten voor de saus, behalve de ketjap, fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de gemaakte pasta voor 2 minuten. Meng dit daarna met de ketjap. Rooster vervolgens de eend bruin boven een houtkoolvuurtje waarbij de eend regelmatig wordt besprekeld met de saus.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 65 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34421424