Recente reacties

Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Write a comment
Kaki ayam goreng sedip - gebakken kippepootjes

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Kaki ayam goreng sedip
gebakken kippepootjes
Bahan-bahan:
ingrediënten:
Per persoon 1 kippepoot
3 eetl citroensap
2 eetl ketjap manis
1/2 theel sambal badjak (zie recept)
1/2 theel ketoembar
1/2 theel laos
1/2 theel kunyit
3 teentjes knoflook
olie

Cara membuat:
bereiding:
Pers de knoflook uit en meng alle ingrediënten door elkaar. Laat de kip minimaal 2 uur in de boemboe marineren. Verhit in een wok/wadjan wat olie en bak de kip bruin en knapperig.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 202 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41911764