Recente reacties

Shaun 3 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Kaki ayam goreng sedip - gebakken kippepootjes

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Kaki ayam goreng sedip
gebakken kippepootjes
Bahan-bahan:
ingrediënten:
Per persoon 1 kippepoot
3 eetl citroensap
2 eetl ketjap manis
1/2 theel sambal badjak (zie recept)
1/2 theel ketoembar
1/2 theel laos
1/2 theel kunyit
3 teentjes knoflook
olie

Cara membuat:
bereiding:
Pers de knoflook uit en meng alle ingrediënten door elkaar. Laat de kip minimaal 2 uur in de boemboe marineren. Verhit in een wok/wadjan wat olie en bak de kip bruin en knapperig.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 91 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41184722