1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

R.H.Kummer
Beste mensen,
Waar in Nedeerland is de oncom te bestellen?
Groet
R.H.Kummer

@ zie forum
Eufrasia .J.M.van Oijen - de Bruin .
Heerlijke recepte heb u , dank u wel .
Eufrasia .J.M.van Oijen - de Bruin .
Ziet er heerlijk uit uw recepten
Pasteitjes in Joomla Article
Anton Hendrikx
wat is mesoyi bast? Bast van de assem/tamarinde boom, zo ja wat is alternatief?
Chris
Hallo,
Net zijn mijn eerste pasteitjes faliekant mislukt. Het recept voor het deeg was: 500gr. zelf...

Gebruikerswaardering: 1 / 5

Ster actiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Kare Ayam Medan
pittige kip
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
zout naar smaak
1 steranijs
1 kaneelstokje
950 ml dikke kokosmelk (santen asli)

Haluskan:
boemboe:
1/2 theel, anijszaad
6 kemirinootjes
1 theel, ketumbar
1/2 theel, jinten
1/2 theel, witte peper
4 cm kunyit (kurkuma)
1/2 theel, nootmuskaat
14 kruidnagels,
4 sjalotjes,
5 teentjes knoflook
3 rode lomboks
4 cm gember (jahe/djahé)

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in stukjes. Rooster eerst het anijszaad, de kemirie, de ketumbar en de jinten droog in een pan voor 2 minuten. Rooster de kunyit boven een houtkoolvuurtje en wrijf of maal daarna alle ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Meng de boemboe met het zout en de kip en laat dit 2 uur marineren.
Verhit een wok/wadjan en stoof de kip met de steranijs en het kaneelstokje zachtjes voor 5 minuten en voeg dan de kokosmelk toe. Laat het geheel nog 30 minuten zachtjes sudderen

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 109 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34421424