1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .

Gebruikerswaardering: 1 / 5

Ster actiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Kare Ayam Medan
pittige kip
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
zout naar smaak
1 steranijs
1 kaneelstokje
950 ml dikke kokosmelk (santen asli)

Haluskan:
boemboe:
1/2 theel, anijszaad
6 kemirinootjes
1 theel, ketumbar
1/2 theel, jinten
1/2 theel, witte peper
4 cm kunyit (kurkuma)
1/2 theel, nootmuskaat
14 kruidnagels,
4 sjalotjes,
5 teentjes knoflook
3 rode lomboks
4 cm gember (jahe/djahé)

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in stukjes. Rooster eerst het anijszaad, de kemirie, de ketumbar en de jinten droog in een pan voor 2 minuten. Rooster de kunyit boven een houtkoolvuurtje en wrijf of maal daarna alle ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Meng de boemboe met het zout en de kip en laat dit 2 uur marineren.
Verhit een wok/wadjan en stoof de kip met de steranijs en het kaneelstokje zachtjes voor 5 minuten en voeg dan de kokosmelk toe. Laat het geheel nog 30 minuten zachtjes sudderen

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 124 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35253696