1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Eufrasia .J.M.van Oijen - de Bruin .
Heerlijke recepte heb u , dank u wel .
Eufrasia .J.M.van Oijen - de Bruin .
Ziet er heerlijk uit uw recepten
Pasteitjes in Joomla Article
Anton Hendrikx
wat is mesoyi bast? Bast van de assem/tamarinde boom, zo ja wat is alternatief?
Chris
Hallo,
Net zijn mijn eerste pasteitjes faliekant mislukt. Het recept voor het deeg was: 500gr. zelf...
Metta
Hoi, waar kan ik de oncom kopen in Nederland?

@ zie forum

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sambal Goreng Betawi
gebakken stukjes vlees in een zoetzure saus
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr kip of vlees
5 rode lomboks
2 sjalotten
4 teentjes knoflook
1 eetl asem
100 ml water
1 theel trassi
2 eetl water
2 cm gula jawa (palmsuiker)
zout naar smaak
3 eetl olie

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf het vlees in met het zout en snijd deze in stukken. Meng de asem met het water en doe dit ook met de trassi. Wrijf of maal de sjalotten, de knoflook en de lomboks fijn tot een pasta. Meng de pasta met het trassiwater en de helft van het asemwater.
Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin het vlees rondom bruin. Giet dan het pasta/asemmengsel over het vlees en laat dit zachtjes inkoken. Voeg dan de suiker toe en de andere helft van het asemwater en laat het geheel nog zachtjes 5 minuten sudderen.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 124 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34255509