Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Semur Ayam Tomat - gestoofde kip met tomaat

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 

Semur Ayam Tomat
gestoofde kip met tomaat


Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip (1200 gr)
7 sjalotjes
5 teentjes knoflook
5 tomaten
2 kruidnagels
1/2 theel nootmuskaat
5 cm kaneel
5 eetl kecap manis
3 cm jahe
1 lombok
1000 ml kippenbouillon (zie recept)
4 eetl olie

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de kip in stukken en de sjalotjes en de knoflook in dunne plakjes. Snijd de tomaten in partjes en de lombok in repen. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de sjalotjes en de knoflook voor 3 minuten. Voeg dan de kip toe en bak deze bruin. voeg de overige ingrediënten toe en laat het geheel zachtjes 40 minuten sudderen.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 87 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41066717