Recente reacties

Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Write a comment
Semur Ayam Tomat - gestoofde kip met tomaat

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 

Semur Ayam Tomat
gestoofde kip met tomaat


Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip (1200 gr)
7 sjalotjes
5 teentjes knoflook
5 tomaten
2 kruidnagels
1/2 theel nootmuskaat
5 cm kaneel
5 eetl kecap manis
3 cm jahe
1 lombok
1000 ml kippenbouillon (zie recept)
4 eetl olie

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de kip in stukken en de sjalotjes en de knoflook in dunne plakjes. Snijd de tomaten in partjes en de lombok in repen. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de sjalotjes en de knoflook voor 3 minuten. Voeg dan de kip toe en bak deze bruin. voeg de overige ingrediënten toe en laat het geheel zachtjes 40 minuten sudderen.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 121 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41930369