Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Semur Ayam Tomat - gestoofde kip met tomaat

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 

Semur Ayam Tomat
gestoofde kip met tomaat


Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip (1200 gr)
7 sjalotjes
5 teentjes knoflook
5 tomaten
2 kruidnagels
1/2 theel nootmuskaat
5 cm kaneel
5 eetl kecap manis
3 cm jahe
1 lombok
1000 ml kippenbouillon (zie recept)
4 eetl olie

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de kip in stukken en de sjalotjes en de knoflook in dunne plakjes. Snijd de tomaten in partjes en de lombok in repen. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de sjalotjes en de knoflook voor 3 minuten. Voeg dan de kip toe en bak deze bruin. voeg de overige ingrediënten toe en laat het geheel zachtjes 40 minuten sudderen.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 131 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40916444