banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 days ago Rendang Ayam - rendang van kip
@Jaapno, the released oil fries the chicken. No extra frying needed
I thought you had to fry the meat after the liquid has evaporated and the oil left.
Jaap
Jcm Avatar
Peter PvW 21 days ago Nasi Betawi
Ik vind geen recept voor het maken van seroendeng
Jcm Avatar
Carla 1 months ago Frikadel Jagung - maiskoekjes
Gebakken in Kokosolie en een piepklein beetje trassi erin gedaan. Echt super lekker... ( wel snel op... ?)
Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Jcm Avatar
Nick 3 months ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Jcm Avatar
Connie 3 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
Icon Write a comment

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 

Ayam masak paprika
Gebakken kip met paprika

Bahan-bahan:
Ingrediënten:
200 gr kipfilet
1/2 theel zout
1/2 theel pepper
4 eetl olie
3 teentjes knoflook
1 ui
100 ml kippenbouillon (zie recept)
100 ml tomaten saus
1 eetl worchestershire saus
1 groene paprika
1 theel basilicum
1 theel limoensap

Cara membuat:
Bereiding;
Snijd het vlees in dunne reepjes. Snijd de knoflook en de ui fijn en de paprika in dunne reepjes. Meng het vlees met het zout en peper en laat dit 10 minuten marineren. Verhit in een wok/wadjan 2 eetl olie en bak het vlees rondom bruin en schep het uit de pan. Verhit in de wok/wadjan de overige olie en bak de knoflook en de ui voor 3 minuten. Voeg dan de bouillon, de tomatensaus, de worcherstershire saus, de paprika en de basilicum toe en laat dit 5 minuten sudderen totdat de saus is ingedikt. Dan de kip toevoegen en het limoensap en nog 1 minuut laten sudderen.

Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 76 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36248745