1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Connie 1 days ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 2 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
jenny MORRIS 3 months ago
hartelyk bedankt voor uw recepten
Henk 3 months ago
Kunt u ook zeggen hoeveel sjalotjes?
Write a comment

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 

Ayam masak paprika
Gebakken kip met paprika

Bahan-bahan:
Ingrediënten:
200 gr kipfilet
1/2 theel zout
1/2 theel pepper
4 eetl olie
3 teentjes knoflook
1 ui
100 ml kippenbouillon (zie recept)
100 ml tomaten saus
1 eetl worchestershire saus
1 groene paprika
1 theel basilicum
1 theel limoensap

Cara membuat:
Bereiding;
Snijd het vlees in dunne reepjes. Snijd de knoflook en de ui fijn en de paprika in dunne reepjes. Meng het vlees met het zout en peper en laat dit 10 minuten marineren. Verhit in een wok/wadjan 2 eetl olie en bak het vlees rondom bruin en schep het uit de pan. Verhit in de wok/wadjan de overige olie en bak de knoflook en de ui voor 3 minuten. Voeg dan de bouillon, de tomatensaus, de worcherstershire saus, de paprika en de basilicum toe en laat dit 5 minuten sudderen totdat de saus is ingedikt. Dan de kip toevoegen en het limoensap en nog 1 minuut laten sudderen.

Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 52 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35864086