banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rens Nijman 9 days ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 10 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 11 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Icon Write a comment
Ayam masak paprika - Gebakken kip met paprika

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 

Ayam masak paprika
Gebakken kip met paprika

Bahan-bahan:
Ingrediënten:
200 gr kipfilet
1/2 theel zout
1/2 theel pepper
4 eetl olie
3 teentjes knoflook
1 ui
100 ml kippenbouillon (zie recept)
100 ml tomaten saus
1 eetl worchestershire saus
1 groene paprika
1 theel basilicum
1 theel limoensap

Cara membuat:
Bereiding;
Snijd het vlees in dunne reepjes. Snijd de knoflook en de ui fijn en de paprika in dunne reepjes. Meng het vlees met het zout en peper en laat dit 10 minuten marineren. Verhit in een wok/wadjan 2 eetl olie en bak het vlees rondom bruin en schep het uit de pan. Verhit in de wok/wadjan de overige olie en bak de knoflook en de ui voor 3 minuten. Voeg dan de bouillon, de tomatensaus, de worcherstershire saus, de paprika en de basilicum toe en laat dit 5 minuten sudderen totdat de saus is ingedikt. Dan de kip toevoegen en het limoensap en nog 1 minuut laten sudderen.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 145 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
38237207