Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Ayam goreng kemiri - gebakken kip met kimiri noten
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
Ayam goreng kemiri
gebakken kip met kimiri noten

Bahan-bahan:
ingrediënten:
6 kippendijen
2 salam blaadjes
2 serehstengels
750 ml santen cair
olie
 
Haluskan:
bumbu:
7 kemiri noten, geroosterd
9 sjalotjes
4 teentjes knoflook
1 theel ketumbar
3 cm jahe
3 cm laos
1 thee zout
1 theel palmsuiker
 
Taburan:
garnering:
3 theel sambal trassi (zie recept)
 
Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een pan de santen en voeg de bumbu, de sereh en de salam toe. Dan de kip toevoegen en kook deze langzaam gaar. Schep de kip uit de pan en laat deze afkoelen. Verhit in een pan de olie en bak de kip bruin en krokant. Serveer de kip met de sambal.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 285 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40924427