Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Ayam suwir bumbu cabai - gebakken kip in romige saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Ayam suwir bumbu cabai
gebakken kip in romige saus

Bahan-bahan:
1 kip
1 eetl boter
1/2 theel zout
1 eetl palmsuiker
1 eetl asemwater
300 ml santen asli
3 salam blaadjes
1 sereh
1 cm laos
2 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
7 rode lomboks
7 sjalotjes
5 teentjes knoflook
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in stukken. Verhit in een pan de boter en bak de kip bruin. Snijd de kip in stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu samen met de sereh, en de laos voor 3 minuten. Voeg de santen, de salam, het asemwater, de palmsuiker, het zout en de kip toe en stoof het verder gaar. Laat de saus indikken.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 187 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41018386