Recente reacties

Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Write a comment
Ayam suwir bumbu cabai - gebakken kip in romige saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Ayam suwir bumbu cabai
gebakken kip in romige saus

Bahan-bahan:
1 kip
1 eetl boter
1/2 theel zout
1 eetl palmsuiker
1 eetl asemwater
300 ml santen asli
3 salam blaadjes
1 sereh
1 cm laos
2 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
7 rode lomboks
7 sjalotjes
5 teentjes knoflook
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in stukken. Verhit in een pan de boter en bak de kip bruin. Snijd de kip in stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu samen met de sereh, en de laos voor 3 minuten. Voeg de santen, de salam, het asemwater, de palmsuiker, het zout en de kip toe en stoof het verder gaar. Laat de saus indikken.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 206 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42083558